A debreceni Füredi Lakóparkban hogy lehet, hogy ilyen sok lakás eladó?
Nem tervezek lakást venni, most biztos nem, de kíváncsi lettem, milyen eladó lakások vannak ott, hány és mennyiért.
Az ingatlan.com-on 5 eladó lakást találtam onnan. Ahhoz képest, hogy összesen hány lakás van ott építve, ez nem sok, de én úgy olvastam egy cikkben régebben, hogy sok lakást ott végül el sem adtak amiatt a botrány miatt. Ha ezt nézzük, akkor meg sok az 5 eladó lakás.
Amennyire én látom, egy társasházban azért egyszerre nem túl sok eladó lakás szokott lenni. 1 vagy maximum 2 és nem több. Szerintem eléggé szét vannak szóródva az eladó lakások és ezért lep meg, hogy ott ilyen sok eladó van.
Itt lehet megnézni: [link]
A Füredi-kapu (is) jó hely: jó lakásokkal, belső parkolókkal, jó infrastruktúrával.
Csak az a baj, hogy az építtető nem tett mindent rendbe a dokumentációk terén, így elég zavaros ez az egész. Aki teheti, eladja a kétes kecót - ha tudja - és vesz a Párizsiban, vagy a többi épülő lakóparkban.
"...egy bizonytalan tulajdonú lakást nem lehet eladni" - erre azért ne vegyél mérget!!!
Adtak már el nemlétező lakást is...
4:
Pl. mi van, ha még használatbavételi engedély sincs - és mégis árulják???
(Kósa örökségi ajándékát is ellenjegyezte a közjegyzői kamara egyik vezére, aztán kiderült hogy sz@rt sem ért!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!