Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Állandó zúgás, rezgés miatt...

Állandó zúgás, rezgés miatt kinél lehet panaszt tenni vagy hová lehet fordulni?

Figyelt kérdés

Családi ház, falun. Már az egész házat végignéztem, a vízcsövektől kezdve a fűtésig, nem-e a mi házunkban van valami hibás dolog.

Régi cirkónk van, nyílt égésterű, megpróbáltam, nem-e az okozza és hogy a radiátorokon verődik vissza a hangja. Hát nem. Teljesen kikapcsoltam a cirkót teljesen, még a gáz főcsapot is elzártam, a zaj ugyanúgy létezik.

A vízcsöveknél is hallgatóztam, volt egy beragadt sarokszelep a WC-nél, kicseréltem, a hang ugyanúgy létezik, tehát nem ez volt a hiba.

Teljes áramtalanítás is megvolt, nem valami TV tápegysége vagy izzó zúgása volt.

Most nemrég tettem egy sétát a faluban, illetve este rendszeresen, mikor csend van, kimegyek, hallgatom.

Az utcánk elején van egy rohadt nagy trafó, középfeszültségű. Nos ennek a zúgását kristály tisztán be lehet ide hallani az udvarra, hogy zúg. De idebent viszont inkább sípolás szerű, de folyamatos hang hallható.

Lehet az, hogy ez a hang az üvegen, a falakon át így terjed ide?

Illetve valami folyamatos ipari zajt is hallok állandóan.

Teljesen idegölő, hogy egy folyamatos sípoló, búgó hangot kell hallgatnom éjjel, vagy nappal ha itthon vagyok.

A családban más is hallja.

Mit lehetne tenni?

2023. febr. 6. 22:20
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Nem a dobozból jön valószínűleg. Hanem az oszlopról. Mivel azon az oldalon nincs doboz, azok a másik oldalon vannak.

A dobozt csak azért írtam, hogy voltak átalakítások (oszlop csere, plusz a Telekom közvetlen az oszlopcserék után építette ki az optikát)

2023. febr. 7. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!