A szomszéd übergagyi klímája nem hangos de állandó,
tompa morajlása hallatszik egész éjjel. Mit lehet kezdeni
vele?
Figyelt kérdés
Csóró, csöves proli, megvette a legolcsóbb sz@rt, szerintem maga szerelte fel, én meg hallgathatom egész éjjel a tompa morajlást. Pénze úgy sem lesz kicserélni. Kimérni, nem lehet, mert határérték alatt van a zaj, de nagyon zavaró. Amióta ez a kamu rezsi hülyeség van állandóan megy a klímája.
A kompresszor zaját csakis hangelnyelő gumibakkal lehet némileg csökkenteni.
Szerintem jelentsd valamelyik szélsőjobb náci pártnak, ők adnak tanácsot.
2023. febr. 6. 05:16
2/10 anonim válasza:
Ha határérték alatt van, el kell fogadni.
2023. febr. 6. 06:28
3/10 anonim válasza:
Valószínűleg rosszul lett felszerelve és a gumibak hiányzik. Kéne egy szakember, aki megnézi. Beszélni vele?
2023. febr. 6. 07:42
4/10 johny85 válasza:
minden klimának van hangja vegyél fel fülallgatót ,nekem a szomszéd nem tudom mivel füt de meg lehet dögleni a szmogba.
2023. febr. 6. 11:04
5/10 anonim válasza:
És mi a helyzet a te szar ablakoddal?
2023. febr. 6. 11:22
6/10 anonim válasza:
" szomszéd übergagyi klímája nem hangos"
Vagy csak nem tetszik, hogy neki is van?!
Amúgy ezért nem kell proli környéken lakni, mert a szomszédok is hozzád hasonlóak csórók lesznek.
2023. febr. 6. 13:22
7/10 anonim válasza:
Nekem Daikin klimám van, 460 ezer volt plusz a felszerelés, arra azt mondták, hogy nagyon halk, hát rohatul nem így van, pedig jó gumibakra van rakva.
2023. febr. 6. 13:22
8/10 anonim válasza:
Hallgassad csak. :)
2023. febr. 6. 14:02
9/10 anonim válasza:
7es: nekünk is Daikin van és tényleg hallani sem lehet, hogy megy.... van éjszakai és nappali módja is. A miénk folyamatosan éjszakain megy. Ott tényleg hangja sincs.
2023. febr. 6. 14:15
10/10 anonim válasza:
Na, akkor én is írok ide, mert már sokat gondolkodtam ezen, mivel engem is érint személyesen ez a probléma, ráadásul több lakásban is!
A kültéri egység kompresszora statikai rezgéseket kelt, amit gyönyörűen vezet a épület vázszerkezete, sajnos. Ezt én nagyon mély és konstans búgásként hallom, hosszú távon nagyon idegesítő. Mivel a falak adnak hangot a rezgésnek, ezért azt tudom megoldásnak elképzelni, hogy a nagy rezgő falfelületeket takarni kéne hangszigeteléssel, a plafont mindenképpen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!