Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akinek van páramentesítője,...

Akinek van páramentesítője, érezhető a hatása?

Figyelt kérdés
60% a páratartalom a lakásunkban az őszi-téli időszakban. Szerintem érezhető...van egy olyan megmagyarázhatatlan nyirkos-hideg érzés,pedig látható jele nincs. 30-50% körül lenne ideális állítólag. Most vettünk páramentesítőt,beüzemelés alatt van. Kíváncsi lennék, akinek régebb óta van, érez változást a levegő minőségében?
2023. jan. 7. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

Nem tudom hogy irhatja barki is, hogy szeretik....

Megy folyamatosan a ventillator, hangos alapbol is , plusz a kompresszor se halk ha megy.

Kenyszermegoldasnak jo.

Nekunk is volt. Amiota szaritogepunk van, azota nem kell. Az okot kell megszuntetni.

Azota is volt penesz de minimalis a korabbiakhoz kepest. De annak is tudom mar az okat, szigetelni kell egy fodemreszt es az is megszunik.

2023. jan. 7. 18:48
 12/15 A kérdező kommentje:

Nekünk a probléma,hogy minden nap főzünk,fürdünk is nyilván és egyszerűen lecsapódik a pára. Hegyvidéken lakunk,nálunk alapból többször van csapadék, sokszor a szellőztetés semmit nem ér.

Ez a drágább gép egyáltalán nem zavaróan hangos,kb a mosogép zajának a fele.

2023. jan. 7. 19:14
 13/15 anonim ***** válasza:
27%

Ha pl a nappalidban megy egesz nap egy fel mosogep akkor hidd el zavaro. Plusz folyamatosan fujja a levegot.

Fozesre szag/paraelszivo kelle e a konyhaba.

Fu4eobe szinten paraelszivo. Tehat ami kiszivja, fujja a szabadba.

2023. jan. 7. 19:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Van,semmit nem ér,a pára nagy része marad. Persze,nekem is kéne full extrás,modern épület,a lehető legjobb mindennel...majd egyszer:D
2023. jan. 8. 09:45
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Nekunk is 30 eves a hazunk. Meg lehet oldani hidd el.

Vedd meg a paratlanitot, jot fog tenni hidd el. Nekunk is volt egy ideig. De rajosz majd, hogy nem vegleges megoldas. Jo markat vegyel mert kb 12-16 orakat fog menni naponta.

2023. jan. 8. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!