Milyen páramentesítőt érdemes venni? Kinek melyik vált be?
Csatlakozom az előttem szolóhoz, a legegyszerűbb, ha a párosodást előzi meg az ember. Száritógép, szag elszívó, páraelszívó, stb. De, ha van vagy terveztek klímát, akkor az is szokott ezzel a funkcióval rendelkezni.
Felújítandó vagy újépítésű ház esetében meg érdemes hőcserélős szellőztetést beépíteni.
Mi az Aldiban vettük. Van ruhaszárító funkciója, nagyon sokáig használtuk mosások után azért, hogy egyáltalán száradjanak bent a ruháink. Én elégedett vagyok vele. Mostmár inkább csak alkalmanként használjuk, lett szárítógépünk. Pl. festéskor, vagy ha úgy érzem hiába szellőztetünk, befelé is csak párás levegő jön. Ilyenkor egy időre bekapcsolom, hogy 55% felett járjon. Teszi a dolgát, ha egy-két napja már nem hallom járni, akkor ki szoktam húzni.
Klímánk is van, de az iszonyat hideget fúj a páramentesítő programjával. A páramentesítónk is az elején. Aztán kellemes meleget csinál elég gyorsan. Teljesen más a komfortérzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!