Érdemes páramentesítőt venni?
Ez most családi ház vagy társas? Ha családi akkor miért nem az udvaron szárítod?
Persze egy párátlanító pik-pak megoldja a gondot, csak pazarlásnak vélem a dolgot.
Egyébként ha a lakásban van légkondi azon is van párátlanító funkció (ergo szárítsd a lakásban/szobában).
#1: "Ha családi akkor miért nem az udvaron szárítod?"
A kérdező valószínűleg nem valami sivatagos vidéken él hanem itthon. Most ha kiteszed a ruhát ebbe taknyos-ködös időben nedvesebb lesz mint volt.
Régi kis lakásomban nem fért el a szárítógép, elektromos páramentesítőt használtam (amiket most lehet 50 körül kapni). Kiteregettem a félszobában, 10 óra alatt egész jól megszárított több adag ruhát is. 2x telt meg a doboza, 4-5 liter vizet biztosan kiöntöttem belőle. Penész sose volt, télen minden nap fürdés után ment a fürdőszobában 1-2 órát.
Kitettem volna én az erkélyre, de mivel a fél környék fával/szeméttel tüzelt, esélytelen volt.
Inkább egy páramentesítő, mint a szárítógép. Nekem van mind a kettő, de ha két éve lettek volna ilyen jó páramentesítők mint most, akkor biztosan nem veszem meg a szárítógépet.
Nekem egy Tosot van, szárító funkciós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!