Akinek van páramentesítője, érezhető a hatása?
Szia.
Mi 2 ève használjuk. Nagyon szeretjük. Mi penèszesedès miatt vettük.
Döbbenten tapasztaltuk, hogy az 5 literes tartálya egy hèten legalább egyszer megtelik. A penèsz azóta sem jött elő. Nagyon jó dolognak tartom. Ha netán elromlik tuti veszünk másikat.
Megkérdezhetem, milyen típust használtok? Jó tapasztalatokat hallottam én is, egyelőre infót gyűjtök, hogy milyen típus lenne ár érték arányban a legjobb .
Van, szeretjük, penész miatt vettük szintén és mert nem száradtak a ruhák (3 napig száradtak korábban).
De azt azért tudni kell, hogy 40-45% alatt már túl alacsony a páratartalom, nekem pl. a torkom is kapar már ennyinél, nem egészséges. Nekünk az 50, inkább 55% vált be. Nem mondom, hogy érezhetően szárazabb a levegő, mert nem, de amióta használjuk nem penészedünk és rengeteg vizet kiszed a levegőből.
Kérdező!
Nálatok pont ideális a páratartalom, minek vennél egy drága kütyüt azért, hogy utána járhassatok majd az orvosokhoz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!