Utálok itt élni! Mit tegyek?
Sziasztok, városban élek(nem a szép fajta, van 1-2 szép hely) a szüleimmel és a nővéremmel élek egy viszonylag szép környéken egy 2 emeletes panelba, de utálom.
Semmi jó nincs itt, nem lehet semmit csinálni!!
Régóta álmom hogy családiházban éljünk, de ez már nem fog megvalósulni. De az a célom hogy ha felnövök akkor egy kertesházban éljek, ez még sikerülhet, de az más mintha gyerekként élnénk abban.
Lehangoló a környék, nem szeretek itt élni :((
A barátnőm most fog elköltözni az apjához és elképesztően szép a környék! Nagyon irigy vagyok, nem tagadom, az én álmom neki valóra vált, de nálam erre semmi esély már.
A szüleim tervezik a családi házat, de csak öreg korukra, akkor meg én már nem velük fogok lakni gondolom.
Szóval ennyi, igazából nem is értem hogy miért kérdeztem meg, mert nem sok mindent tudok tenni, de aki hasonló helyzetbe volt, az mit tett hogy elviselhetőbb legyen a városi környék? Vagy akármit írhattok ami ezzel kapcsolatos.
(Most megyek majd középsuliba/L)
Akkor nagyjából 13-14 éves vagy, elvileg itt sem lehetnél, de azért elmondom amit erről gondolok.
Nézd a jó oldalát, hogy a hétköznapokban minden a közeledben van, iskola, boltok, orvos, közlekedés, stb.
A szabadidődben meg olyan szép helyekre mehetsz, amilyenre akarsz és a fenntartása, karbantartása nem a te gondod.
Amellett ez az igényed inspiráljon a tanulásban, mert csak azzal fogsz jutni egyről a kettőre, hogy fiatal felnőttként megvalósíthasd az álmaidat, a vágyott kertes házat, jó környéken.
Ha nem tanulsz, beleragadsz az örökös panellétbe, vagy még rosszabba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!