Miért van ez? Tavaly nyáron vettük a házunkat, novemberben költöztünk be. Imádtam. De most napról-napra egyre jobban utálok benne lenni, nem tudom miért, de félek benne.
Kint az udvaron nincs semmi gondom,de a lakás valamiért bórzasztóan nyomaszt,pedig eleinte nem volt semmi probléma...
???????????
Nem!!! Semmi nem történt,ezért nem is értem az egészet!!!
De legszivesebben soha nem lennék itthon!!!!
...értem. Én hiszek az energiaáramlásban (a fizikában is van ilyen végül is), talán valami ilyesmi oka lehet...
Próbáld meg szeretni a házat, hátha akkor elmúlik ez az egész. Esetleg beméretheted az energia-viszonyokat, az segíthet.
A negatív érzés általában nem véletlen. Én nagyon hiszek földöntúli dolgokban - van, aki inkább a vízerekre vagy fizikai energiaáramlásra tippel, nem vagyunk egyformák - de én is jónak tartom a házszentelést. Ártani nem fog, legfeljebb nem használ. Én utánaérdeklődnék a ház "előéletének" is.
A vidám színekkel, virágokkal stb is egyetértek, segíthetnek valamelyest. Remélem, megoldódik a problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!