Utálok itthon lenni, mit tegyek?
Anyukammal és a bátyámmal elek és nincs velük semmi bajom szeretem oket meg minden de mostanában nagyon nem szeretek itthon lenni mert utalom ezt a hazát. Nincs külön szobám szóval sosem tudok egyedul lenni és ez nekem nagyon rossz.. suli után is mindig elmegyek vhova barátnőmmel vagy at megyek hozza nekem mindegy csak ne legyek itthon! Nyáron egész nap itthon ültem semmi bajom nem volt el voltam.. most h így vn a suli nagyon nem szeretek itthon lenni! Olyan rosszul érzem magam itthon.. ezt elmondtam anyának de nem tudunk vele mit csinalni, nem tudunk máshova költözni. Szerintetek mit csináljak?
14/L
Tegyel valamit, amitol jo lesz. Takarits ki, csinositsd ki a szobad, diszitsd fel Karacsonyra.
Persze nyugodtan maszkalj a baratnoddel, kell az is. Viszont otthon nelkul nehez:)
Egy paravánt tudtok venni, amivel leválasztasz egy sarkot.
Használtan már 15-20 ezerért kaptok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!