Mit tegyek, ha a felettem lévő szomszédnál kb reggel 8-tól este 10-ig kisebb-nagyobb megszakításokkal szinte állandó zörej, nesz hallatszódik le hozzánk?
Folyamatos kopogás, kopácsolás, földre dobott tárgyak, székek elhúzása a földön, ami nyikorgással jár, ritkán fúrás, illetve egyéb lakásfelújításra utaló zajok, stb stb stb.
Lassan ellehetetlenítik a pihenésünket itthon..
Szóltunk már nekik nem egyszer, de süket fülekre találtunk
Jobb minthq bulizna. Amugy megszokod. Nekunknegy ido utan mar fel se tunt.
Amugy max elkoltozhetsz csaladi hauba.
Ezek általánosak társasházakban. Én örülnék, ha csak 8-tól 10-ig lenne.
Nálunk van, akinek éjfélkor jut eszébe mosni, kiabálva beszélnek, stb. Nappal nem zavar, csak éjjel lehessen aludni.
Unatkozol ? Foglald el magad, éld az életet mint mások és akkor te is majd zajokat fogsz csinálni.
Az a bajod hogy rohadtul ráérsz reggeltől estig hallgatózni.
Az ilyenek miatt költöztem el a tömbből.
Szóval éjszakás vagy.
Komolyan elvárnád hogy a szomszédaid fordított életet éljenek miattad ?
Az eszem megáll.
Nálam még rosszabb... (igaz én már nem vagyok éjszakás, szakítottam azzal az életformával :D)
Este 11-kor kezdi a pofázást egy faszi és egész fél 2-ig be nem áll a szája. Időnként még vihog is hozzá mint egy tinipi*sa, bár nem tudom kihez beszél, mert tényleg be nem áll a szája és el nem hallgatna. És minden nap pontban kezdi és fejezi be, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mi a **** készteti ŐT erre este 11 után :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!