Jó napot milyen idő közönként kapcsol a vezérelt áram (éjszakai áram) Völgy időszakban kapcsoljak de ugye ez változik Nincs valami állandó hogy ekkor és ekkor biztos hogy működik?
Hát én csak az ELMŰ-t ismertem, ott a programot pár hetente (valahány havonta?) megváltoztatták valamennyire, a rendelet szerint szabályok szerint:
"naponta összesen minimum 8 óra... ...időtartamra köteles a villamosenergia-ellátást biztosítani, amelyből munkanapokon legalább 5 és legfeljebb 6 óra.... ...eshet völgyidőszakba"
Hát...
EONnál pl. nyáron illetve egészen nov 1ig este 11-kor kapcsolt be, ment hajnali 4-ig... aztán 11kor kapcsolt be, ment délig. Aztán fél 3-tól fél 5-ig. És ez a körforgás volt.... szal ippen 8 órát adtak/adnak 1 nap.
Most nov 1től változtattak, délelőtt nem ad semmit, a délutáni 2 órát előrébb hozta 1 órával, aztán egészen késő estig nem ad semmit! Szóval éjjel megy 6 órát....... kibaszás. Szó szerint...
Annyi, hogy hétvégente és ünnepnapokon folyamatosan 0-24ben adják.
Nálam legalább 2014 óta ugyanaz a program, mióta beköltöztem a lakásomba. Települést direkt nem írok, nehogy megváltoztassák, mert ez így nekem elég jól kiszámolható, hogy mikor fürödhetek már jó meleg és sok vízzel, stb. :D
01.00-07.00
17.00-18.00
22.00-23.00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!