Vezérlet áramról bojler működése ebben az esetben hogyan ?
Előlre is elnézést kérek mert tudom hogy ba**ni fogja pár ember csőrét pláne aki vill szerelő ha ezt meghalja:
Szóval felújítottunk egy fűrdőszobát otthon vele eggyütt a fűrdő áram hállózatát is és az vezérelt áram az óráról eljövő vezetéke rövid lett gipszkartonozáskor túl sok lett visszavágva........ és így megcsinálta a bátttya.... KONNEKTOROSRA ! De én most nézegetek utánna hogy ez így nem oké..... hogyan lehetne ezt megoldani hogy szabályos és normális legyen?
És mielőtt kötözködnétek : nem volt pénzem százezreket fizetni kőműveseknek és villanyszerelőnek, de most látjátok megittam a levét......
Köszönöm
Tudtok segíteni? a hogyanra lennék kíváncsi.
Tisztázzunk valamit! Lányegéban akkor most is vezérelt áramról megy, csak mivel rövid lett a vezeték, ezért annak végét belekötöttétek egy konnektroba, és egy villásdugóval van bedugva a bojler?
Itt igazából felvetődik a kérdés, hogy miért nem toldottátok meg a vezetéket, és véstétek be?
"toldottátok meg a vezetéket, és véstétek be"
A hét rossz tanácsa... :D
konnektor helyett egy fix bekötési pont kell.
nagyjából 10 perces effektív munka, ha kábelcsatornázol, akkor is megvan fél óra alatt
Kilett véve a konnektor és annak a dobozába össze lett kötve wago-val amit egy fedlappal lezártunk és körbe szilóztunk.
Így már jónak mondható?
vagy wago helyett más össze kapcsolást ajánlotok ?
Sorkapcsot szoktak alkalmazni, de épp a wago is szabványos kötőelem.
És azért, bocs, jobb helyeken ide egy tömített kerek dobozt raknak. Igaz, hogy a másik szokás meg elrongálja a tömítettséget kissé, hogy alul egy rövid csővel jönnek ki falsíkig, ott megy kibe a vezeték. Így ha az ember odatartja a zuhanyfejet, vagy flexi cumisüveget, vagy bármit, akkor belelőheti a dobozba a vizet.
"Sorkapcsot szoktak alkalmazni, de épp a wago is szabványos kötőelem."
Nem csak "épp", hanem teljesen szabványos kötőelem. Sokkal jobb is, mint a sorkapocs, mert annak a csavaros szorítása meg tud lazulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!