Vízköves bojler okozhat életveszélyt?
Figyelt kérdés
Tudom, nagyon hülye kérdés, de nem értek hozzá. Ha egy bojler (villanybojler, 120 l, fekvő helyzetben van ) több évig nem volt vízkőtelenítve, okozhat életveszélyt?
Eléggé furi hangja van hetek óta, a tulajom nemrég mondta, hogy több éve nem volt vízkötelenítve, mielőtt én ideköltöztem.
Azt tudom, hogy a vízkő miatt az áramszámla magasabb lehet, ezzel tisztában vagyok.
Augusztusban fogjuk vízkőteleníteni.
A kérdésem az lenne, hogy vízköves bojler okozhate életveszélyt, felrobbanhat-e vagy bármi ilyen.
25/l
2022. jún. 17. 21:35
1/3 anonim válasza:
Nem okoz semmit, max sistereg. Esetleg némelyik típusnál a hőkioldó időnként leold. Robbanni biztos nem fog!
2/3 anonim válasza:
A vízkő nem okozhat életveszélyt, ettől nem kell tartanod.
Mit értesz az alatt, hogy furi hangja van?
Amúgy ha aggódsz, nyugodtan hívj szerelőt, a bérbeadó fizeti (hacsak nem te rontottál el valamit).
3/3 anonim válasza:
lassan melegszik benne a víz , ha ketten használjátok akkor nincs gond
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!