Bojler mitől adhat fura hangot?
Figyelt kérdés
Olyan mintha a biztonsági szeleptől jönne a hang. Áthallatszik a szomszéd helyiségbe is. Olyan, mint amikor a wc tartály tölti a vizet, vagy a mosógép tölti a vizet mosás elején, csak ennél jóval halkabb. Viszont pont annyira hangos, hogy zavaró ez a folyamatos sistergés. Valaki járt már így, mi volt a megoldás? Szerelő csak napok múlva tud jönni, addig is szeretnék infót gyűjteni, mielőtt az egész bojlert ki akarná cseréltetni velem... :D2022. aug. 29. 10:25
1/12 A kérdező kommentje:
Vízkőtelenítve májusban volt, és kb 5-6 éves a bojler. Nem csak akkor van hangja, amikor fűt, hanem 0-24 mindig.
2022. aug. 29. 10:30
2/12 anonim válasza:
Üdvözöllek kedves sorstárs.
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__felujitas__11824984-8..
3/12 A kérdező kommentje:
óóó :( és azóta lett megoldásod? Engem már kezd az őrületbe kergetni ez a hang.
2022. aug. 29. 10:36
4/12 anonim válasza:
Nálam nem folyamatos a hang.
Ráadásul teljes felújítást kapott, azaz minden cserélhető alkatrésze, de még a nyomáscsökkentője is vadi új.
Egyetlen ötletem lenne, hogy visszateszem a régi nyomáscsökkentőt, csak az tart vissza, hogy ehhez újra le kellene engedni a vizet belőle.
5/12 A kérdező kommentje:
Nálam folyamatosan van hangja. Külön helyiségben van. Először halkabb volt. Nem is foglalkoztam vele. Azt hittem csak fűt, mert ahhoz hasonlított a hangja. Aztán egyik este olyan hangos volt, hogy azt hittem folyik ki belőle a víz, rohantam át megnézni. A szelep környékéről jött a hang. Ha elfordítottam, akkor olyan volt, mintha levegő jönne ki belőle. Gondoltam lehet levegős, majd elmúlik. De azóta is állandó a hang. Hol halkabb, hol hangosabb.
2022. aug. 29. 10:52
6/12 anonim válasza:
Arra tudok gondolni, hogy esetleg megváltozott az utcai nyomás nálatok.
A régi házamban kellett egy "elő"nyomáscsökkentő is a bojler nyomáscsökkentője elé.
Egy vízszerelő rá tudna mérni.
7/12 anonim válasza:
hívj szerelőt - a bojler veszélyes jószág, akár zuhanyzás közben megvághat az áram, ha olyan baja van
8/12 A kérdező kommentje:
Hívtam már, ahogy fentebb is írtam.
2022. aug. 29. 13:17
9/12 A kérdező kommentje:
Tegnap volt a szerelő. Biztonsági szelepet kellett cserélni. Végre csend és nyugalom van.
2022. szept. 2. 20:39
10/12 anonim válasza:
Köszi, akkor jól gyanítottam, hogy hol lehet a bibi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!