Egy ház építéséről lenne szó? (Nem kell leírnod, hogy kérdezni szeretnél/segítséget kérsz, egyszerűen csak tedd fel a kérdést! )
Mondjuk, szeretnék építeni egyszer egy házat, és nem is tudom mondjuk 80mm2 , lenne az alapterülete . de ez csak az alsó szint. ugye , tehát ekkora területen van a ház , és ezért kell fizetni x forintot ugye mm2-enként.
de ha mondjuk akarok egy emeletet, az gondolom ugyanakkora lenne mint az alsó szint tehát szintén 80mm2, tehát , összesen 160mm2, -t kell kifizetni? vagy csak a 80mm2-t? mert a felső emelet az már nem az alapterület , vagy ez nem igy van? tehát a kérdésem végülis gondolom érthető , most akkor 80, vagy 160mm2-el kell számolni ?
Tudom ,elég buta kérdés, de nem tudom :D , amúgy nem tervezek mostanában semmi ilyesmit.
válaszokat előre is köszönöm.
Az nem világos a kérdésedben,hogy a "fizetés-fizetség" alatt mire gondolsz?
"ezért kell fizetni x forintot ugye mm2-enként."
Kinek, miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!