Mit tehetnék a penész ellen?
az a problémám hogy penészesedik a ház.legjobban a szobánk.van egy 20 hós kislányom is.és ez neki nem túl egészséges.
már tavaly is használtam Savót,de egy hónap múlva újra kijön a penész.és lássuk elég büdős,nehéz kiszellőztetni,meg mindent letakarítani,kimosni amivel letakargatok mindent.nem is ez a baj hanem hogy mindezt havonta végezzem el.
nem tudtok valamit ami legalább 2hónapig kitart,ha nem is egész télen?
a szekrényben ami a hideg fal mellett van (a másik része nem),abba direkt nem pakolok sok cuccot csak a kabátokat.szóval tegnap vettem észre hogy a kabátok elkezdtek penészesedni.moshatom ki őket,de ez a legkevesebb.
mit tudnék tenni hogy a szekrénybe ne legyen penész?nincs erre valami szekrénybe való penészirtó?
mielőtt valaki azt mondaná hogy pakoljak át másik helységbe ahol nincs penész,elmondom hogy anyósék lakunk és egy szobára vagyunk korlátozva.tehát még a ruhák is itt száradnak a szobában ruhaszárítón.
bocsi hogy hosszú voltam!
részvétnyilvánításhoz:
25W-os venti egész hónapos folyamatos üzem díja 900 forint. penészölőket, párátlanítókat mennyiért vettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!