Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miert nem adja vissza a tesfo...

Miert nem adja vissza a tesfo a penzem?

Figyelt kérdés

Kerlek segitsetek.

Palacsintasutot vasaroltam meg nyaron, a cimke leirasan az szerepel, hogy indukcioa fozolaphoz hasznalhato.

Nekunk sajnos volt egy iszonyat nagy beazasunk a lakasban, most tudtuk csak befejezni a munkalatokat.

Bekerult az indukcios az uj konyhaba, viszont a fozolap nem eszleli egyik serpenyot sem az anyaga miatt.

A bolttal felvettem a kapcsolatot, mondtam meg pontosan melyik kasszanal vasaroltam, percre pontos ido, nyugta.

Nyugtt kidobtam, a szekrenybe pedig betettem a serpenyoket, nem gondoltam hogy barmi baj lenne vele.

Nem akarjak visszafizetni az arat, pedig onhibamon kivul szeretnem visszaadni, mert funkciojanak nem lehet megfeleloen hasznalni.

Valaki el tudja mondani, hogy mit tudnek kezdeni veluk?

2022. dec. 15. 09:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Tesco*

Bocsanat

2022. dec. 15. 09:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Hónapokkal a vásárlás után, blokk nélkül, nincs az az üzlet, amelyik visszavenné a terméket.

2022. dec. 15. 09:27
 3/13 A kérdező kommentje:
Pedig az volt feltuntetve, hogy indukcioshoz valo
2022. dec. 15. 10:07
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Mert nem tudsz rendesen írni.
2022. dec. 15. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Tegyél alá egy vas alátétet és működni fog.

Ez van.

2022. dec. 15. 10:34
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Fuhh honnan tudtad percre pontosan, ha kidobtad a nyugtat(?) nem is értem amit írsz. Most készülj fel, hogy nagyon sok ilyen van a rutinosak ezért egy kis magnest visznek ha tapad akkor jó.
2022. dec. 15. 10:55
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem tudtam percre pontosan a datumot, ok kertek ezt tolem.

Eladom akkor a marketplace-n, koszi azert.

2022. dec. 15. 13:37
 8/13 A kérdező kommentje:
4-es haz, lehet, hogy nehany betut elutottem, vagy kihagytam de biztos vagyok benne, hogy magasabb iskolai vegzettseggel rendelkezem. Szep napot Neked is!😘
2022. dec. 15. 13:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél másikat, én akciósan 6000-ért vettem neten Tefal palacsinta sütőt... és nálam működik az indukció lappal.
2022. dec. 15. 15:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"percre pontos ido, nyugta.

Nyugtt kidobtam"

Most akkor van blokk vagy nincs? Ha nincs, akkor nem veszik vissza.

2022. dec. 15. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!