Kamino nosztalgia 8kw kalyha egyik hatso labanal valami barnas egett szagu lotty folyt ki egy ideig. Mi lehet az? Faval futunk.
Nem hasznaljuk mindennap es nem folyamatosan folyik. egy ido utan megallt. Ha szemben allunk a kalyhaval akkor a bal hatso labanal. Az latom, hogy az also lemeznel hianyzik egy csavar es a lemez azon a reszen log lefele. Mi lehet ez a lotty? Csatoltam ket fotot:
Kátránylé.
Vizes a fa és fojtott az égés.
A kemeny az jo.tavaly egy kemenysepro nezte meg es o is szerelte be a kalyhat.elso kalyham igy vmit rosszul csinaltam.ma minda4 labanal folyt ki.de a fa a rossz.gondoltam kisebb agakkat eltuzelek.nen elsodleges futesre van a kalyha de nagyon sok kisebb ag halmizodott fel es gondoltam eltuzelem oket.pedig alltak eleg sokat szaraz helyen.szilva cseresznye fa.
Amugy brikettek is vannak egy fedett reszen tarolom oket.le is vannak takarva. Max a para/kod csapodik le ra.igy jo tarolni vagy mast is kell tennem veluk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!