Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Számodra melyik a legnosztalgi...

Számodra melyik a legnosztalgikusabb dal, amelyhez semmilyen emlék nem fűződik?

Figyelt kérdés
Nekem a Moonshine című dal Mike Oldfield-től. Mikor először hallottam erős nosztalgia fogott el, pedig előtte egyszer sem hallottam ezt a dalt.

2022. dec. 14. 00:57
 1/5 Salx Narval ***** válasza:
85%
A Profi zenéje. Amikor a rádióban hallottam még nem tudtam, hogy egy filmnek a zenéje, első hallásra megérintett és még ma is megáll körülöttem a világ ha meghallom, mindent abbahagyok amit csinálok. Nyilván az évek során rakodtak mellé emlékek is hiszen maga a fim megnézése is az volt de nem valamilyen emlék hatására kedveltem meg, hanem én kapcsoltam hozzá emlékeket utólag, többek között esküvői zenének is ezt választottam . Ha nem felejti el az asszony akkor erre a zenére fognak eltemetni is.:D Ez a szomorkás dallam sok örömet okozott nekem és most megyek és meg is hallgatom újra.:D
2022. dec. 14. 01:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Katona Klári-Éjszakai üzenet. Olyan mintha akkor éltem volna,( pedig nem) és nagyon jó érzéseket kelt bennem a dal, melankólikus,nosztalgikus, megfoghatatlan, amit nem tudok megmagyarázni, és azt sem hogy miért tetszik. Pedig csak egy bugyuta kis dal régebbről. [link]
2022. dec. 14. 07:17
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
REM - Losing My Religion
2022. dec. 14. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
The Stranglers - Golden Brown :)
2022. dec. 14. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Mariya Takeuchi - Plastic Love
2022. dec. 17. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!