Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kilakoltatnak saját ingatlanom...

Kilakoltatnak saját ingatlanomból ha az nem szabályos lakhely?

Figyelt kérdés

pl. ha én csóró vagyok és lakást, házat nem tudok venni, de mondjuk vettem vagy örököltem egy garázst, és abban alszok, tehát életvitelszerűen abban élek.

De mivel a nem emberi lakhatásra épített hely, ezért ilyenkor ha rájönnek akkor rendőri erővel vagy jogszabályilag elérik hogy kitegyenek onnan az utcára, mert abban én nem alhatok.

Tehát szó szerint elérik hogy ne élhessek abban?

2022. dec. 6. 07:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%
nekem van egy zártkertem, minden második zártkertben itt laknak, van ahol komplett családi házakat építettek fel, van ahol pedig faházakban laknak.
2022. dec. 6. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
2022. dec. 6. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:
96%
Nyugdíjasoknál régen is szokás volt a zártkerti ingatlan. Egyik szomszédunk gyakorlatilag kint élt tavasztól nyár végéig, amúgy meg volt felesége, panellakása.
2022. dec. 6. 16:55
 14/14 anonim ***** válasza:
31%
Szépótó
2022. dec. 8. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!