Cigifüst szaga àtjön a falakon? Nem rég költöztem panelba. Felettem lakó idősebb ember erős dohányos. Napi 1,5 - 2 doboz cigit elszív. Lakásban is dohányzik. Minden helységben hamutàl. Az ő hálója én felettem van.
Részvétem. Nálam is hasonló a helyzet, de inkább öreg szag meg kajaszag jellemző, de van azért cigifüst is.
Sajnos panelnál nagyjából mindenhol minden is átjön. Fűtés csövek, konnektorok, repedések.
Ráadásul már kétszer össze vesztem vele! Hangosan tévézik,ha kell egész éjjelén át megy a tv mellette alszik el.
Vagy zenét hallgat a basszustól meg zúg dübörög az egész szobám! De másik helységben is hallottam! Órákig ezt hallgatni idegőrlő! Végül még ő volt kiakadva,hogy neki eddig senki nem szólt!Mit problémàzok! Hívjam ki a rendőrséget,majd ők zajmérőznek! Itt lakik már hosszú évtizedek óta senki nem bántja!
Amíg ő fent vígan el van,én lent a zúgàst hallom és ezt órákon át hallgatni szar.Pislogott nagyokat!
Hárított nála nincs zajongàs stb.Mondom ezek a papír vékony falak nagyon vezetik a hangot!Végül csak kinyögte,amit én hallok az a basszus! Ez az! Akkor csak tudja!
Sérelmezi hogy hajnalban felmentem hozzá! Este 21:30 kor kezdett hangolni 23:30 ig bírtam.Felmentem azt sem tudtam ki ő! Tegnap is felmentem nappal, mert már nem bírtam a zajongàst tőle!
Tegnap óta nem hallgat zenét! Tévézik de nem dübörög a tv, és tuti hallja jól, mert nézi!
Kíváncsi leszek meddig marad így!
Közös képviselő pár emelettel lentebb lakik. Neki erre annyi volt a válasz,a bácsi a saját lakásában azt csinál,amit akar!
Két szélső szomszédot nem is hallom,mint ha nem is laknànak mellettem! Pedig körbe vagyok vége...
Nem csinál azt, amit akar.
Hívd ki a rendőröket nyugodtan!
Rendőr is mit csinál? Igazoltat és elmegy. Aztán folyt köv...
Én azon csodálkozom felette is laknak. Őket hogy nem zavarja? Vagy a mellett lévőt? Ha én hallom màs nem?!Vagy le vannak belülről szigetelve a falak?! Nem szeretek balhézni napokon heteken át őrlődtem. De bassza meg a fene napi szinten mindez tűrhetetlen.
Nem prdíthatja a tévét meg a zenét.
Beszélj más szomszédokkal, ilyenkor jól jön, ha többen mondjátok ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!