Melyik nagyvárosuk és környékük a legjobb hely mind a tini/egyetemista mind a munkát új életet vágyó fiatal vagy akár idősebb emberek számára?
És mely helyeken jó a közbiztonság? Hol normálisabbak vagy hol vannak legkevesebben a c és migránsok. És mely ilyen helyek nevezhetőek szépnek? Nekem kifejezetten ezek a helyek bejönnek: Érd, Szentendre Vác, Szombathely, Eger, Mosonmagyaróvár, Győr, Kaposvár, Szolnok, Pécs, Szekszárd, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Esztergom, Szeged, Hódmezővásárhely, Nyíregyháza
De innen csak 3 helyről tudok nyilatkozni. Szeged jó hely, nem olyan szép, közb jó. Tehát faxa viszont elvileg sok a migráns.
Pécs ugyanaz elvileg szebb, érdekesebb elvileg, jobbak a csajok. Megélhetés minden jobb kb. Viszont itt elvileg a sok migráns mellett még a c is rengeteg.
Győr kb ugyanolyan mint Pécs szerintem. Csak itt kevesebb a migráns, több a c de hiába mert ezek normálisabbak is. Több a munkalehetőség. Esetleg sajnos talán kevesebb a fiatal.. De ismereteim szerint ez a 3 közül a legjobb. Sokan mondják, hogy Pécs jobb. De ott még nem voltam annyiszor.
Na meg itt van a saját hazám Salgótarján. Ide ne jöjjön senki, a környékre sem kb minden tekintetben szerintem a legrosszabb. Ettől már kb szerintem csak Ózd, Tiszasásvári és Zala megye Szlovén határ közeli része lehet rosszabb.
Migránsokat még nem nagyon láttam. Ezt szüleim meg még páran mondják. Viszont azt tudom, hogy Baranyában sok a c. Gondolom Pécs és Komló környékén is. Meg pl Csongrádban is azért Szentesen van egy jó pár.
Viszont szüleim ezt az indokot hozták fel, hogy ezért a migránsok miatt nem költönének Csongrádba meg Baranyába. Ők sajna Sopronba mennének szívesen. Hát így képek alapján nem tűnik szépnek. A város, a hegy az mondjuk jó. De csak az, elvileg sok itt eléggé a c. Na meg nem olyan jók a munka lehetőségek és fiatal sem sok lakik itt.
Győr Moson Sopron megyében szerintem 3 nagyobb város közül ez a legrosszabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!