Élet 22 nm-en lehetséges?
Szeptembertől egyetemista leszek ,albérletbe kell mennem és találtam egy nagyon szép lakást egy nagyon jó körmyéken.
A gond csak az, hogy 22 négyzetméter,valamint egy személyes ágy van benne (mondjuk kihúzható,de na....) és van barátom is, aki hát nyilván néha jönne hozzám aludni.
Tényleg nagyon szépen,stílusosan van berendezve,az én stílusom.
Otthon nagy családi házban élek,attól félek ez túl pici lenne,nehezen szoknám meg.
Szerintetek egyetemista évekre (max 3-4 év,utána remélem saját lakás vagy ilyesmi) ideális egy lánynak egyedül egy 22 nm-es lakás vagy azért ez túl pici?
Nem lennék sokat otthon,mivel elég nehéz szak, plusz sokat járok sportolni, barátokkal stb.
Hagyjam vagy érdemes lenne lecsapnom rá?
19L
Én egy 71 nm-es lakásból költöztem másodmagammal egy nagyságrendileg feleakkora házrészbe. Még közel 3 év után is szokatlan, annak ellenére, hogy a napok 80-90%-ában kora délelőttöl késő estig nem vagyok otthon. Tegnap nem volt ilyen szerencsém, mert dögrováson voltam, így egész nap otthon kellett lennem. Estére teljesen kész voltam a szűk tértől - és ez csak 1 nap volt!
Ennek ellenére azt mondom, hogy nem vagyunk egyformák, mindenki másképp tolerálja ezt, úgyhogy szerintem se hagyd ki ezt a lehetőséget! Ha nem leszel sokat otthon, és nagyrészt egyedül leszel, akkor elviselhető lesz! Mondjuk egy kollégiumi szobánál, ahol 15-20 nm-en vagytok 3-an/4-en, még mindig sokkal jobb!
Köszi a válaszokat!
Egyke vagyok, elég nagy szobám van otthon.
Végül úgy döntöttem,hogy kiveszem. Tényleg az én stílusom,mintha én rendeztem volna be :) A modern minimalista stílust képviselem,és ez pontosan olyan.:)
Klausztrofóbiás leszel, szóval fontos lenne, hogy egy tágasabb előtérre nézzen az ablak, vagy ilyesmi.:)
Költöztem nagyból kicsibe, az alapján mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!