Gáz, áram, víz lopásért milyen büntetést szabhatnak ki?
Szomszédban tegnap lebuktak, mikor cserélték a gázórát. Le volt kötve a földben valahol az óra előtt egy leágazás, és úgy ment be a házba.
Ebből kifolyólag ma reggel kijöttek a villanyosok is az Eon-tól, és kiderült hogy azt is lopták, szintén óra előtti lekötéssel.
Most délután elkezdték felásni a terepet a gáz miatt, akkor meg az derült ki, hogy a vizet is lopták szintén óra előtti lekötéssel 😁
Én tudom, hogy kb 10 éve lopják így a közműveket, azt is tudom ki csinálta meg nekik ezeket az átalakításokat.
Kb milyen büntetést szabhatnak ezért? Ha mondjuk bizonyítják hogy 10 éve lopták a szolgáltatást?
Lagzi Lajcsi megvan? Ő talán megúszta felfüggesztettel, ha jól emlékszek, de letöltendőt is lehet érte kapni, ha az ember nem híres.
Meg természetesen jókora pénzbüntetést a szolgáltatók kártalanítása mellett.
Amilyen flotta vonult ki a feltáráshoz, már az egy kisebb vagyonba kerülhetett szerintem a szolgáltatónak.
2 tréler, 2 rakodógép, 6 kisteherautó, 3 személygépkocsi. Aztán a katasztrófavédelem és a rendőség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!