Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mire jó az emésztőgödör?

Mire jó az emésztőgödör?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg hogy a legtöbb hàznál van ilyen még ott is ahol van csatorna hàlózat. Valami olyamsit magyaràztak hogy túl sok lenne a fő csatornànak ha a trutyi direktbe menne bele ,ìgy ott "érlelődik" majd egy kifolyón a làgy részegy tovàbb.. Eddig bele sem gondoltam de ez nem tud megtelni vagy valami? Mert ugye mindig mehet az aljára is stb.. màr több mint 20 éve van és műkszik nem volt vele gond.csak tök furi ez.
2022. nov. 2. 22:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

1. Vízgyűjtő, víztároló. Sziklába vágott vagy föld alatt kialakított szigetelt falú gyűjtőmedence a csapadék felfogására, víz tárolására, főleg csapadékszegény vidéken.

A vár alatti ciszternában több mint félig áll a víz. A képen egy római oszlopos ciszterna látható.

2. Műszaki: Henger alakú tartály, amelyet vasúti vagy közúti kocsira, hajóra szereltek fel. Nyersanyagot vagy folyékony terméket szállítanak benne.

A vasúti kocsira szerelt ciszterna hatvan köbméteres. A munkás ciszternát tisztít.

3. Biológia: Nagy gyűjtőér, amely az agyvelő hátsó részén alul fut.

A ciszternában nem találtak érszűkületet. A vizsgálat kizárta a ciszterna elzáródását.

2022. nov. 7. 06:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudtam mit jelent csak sejtésem volt xd
2022. nov. 7. 07:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem.

Tehát, egy kiszáradt pöcegödörben nyugodtan lehet öntözéshez esővizet gyűjteni.

2022. nov. 7. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!