A fürdőben 2 furat helyét a csempén, mivel takarjam el?
Eltörött a törölköző tartónk, és már nem kaptam ugyanolyat
Így most 2 csúnya furat helye látszik a csempén. Ötleteket kérnék, matrica?
Vagy, ha olyat nem találsz, egy tükörcsíkor fellehet szerelni arra a falhosszra ahol a sérülés van.
Olyan vékony hosszú csíkra gondolok függölegesen, díszítésnek sok helyen láttam már.
Teszel rá egyes törölköző tartót, pl ilyet
Én anno gipszeltem és festettem. (Mikor ideköltöztünk, volt vagy 10 lyuk a fürdőszobában, a barom előző tulajdonos miatt.)
Két körömnyi gipsz hígra keverve, azonnal megköt, amint a habarcs kikapja belőle a vizet. Gyufaszállal tömködtem be, ameddig még ment. A tetejét rögtön vizes wc-papírral simítottam el körkörös mozdulatokkal, és a csempét is letakarítottam közben.
Egy óra múlva üdítős kupakban kevertem barna olajfestékhez egy kis piros spray-t, próbálgatva a rozsdabarna színt, és ezzel befestettem a gipszet. Utána kihegyezett gyufával festve, barna festékkel csináltam meg a márványozást, a lyukak széleinél lévő csíkok folytatásában.
Egy probléma volt: télen csináltam, sárga villanyfénynél. Most lámpánál még közelről is nehéz észrevenni, de természetes fénynél kicsit pirosas... De azért nem feltűnő, ha nem direkt nézi valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!