Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A fürdőben 2 furat helyét a...

A fürdőben 2 furat helyét a csempén, mivel takarjam el?

Figyelt kérdés

Eltörött a törölköző tartónk, és már nem kaptam ugyanolyat

Így most 2 csúnya furat helye látszik a csempén. Ötleteket kérnék, matrica?

2022. okt. 13. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A csempe színével egyező szaniter szilikont (sziloplaszt) nyomnék bele, a felületen elsimítva.
2022. okt. 13. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
+1 a szinezett szilikonra
2022. okt. 13. 19:03
 3/11 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Vagy, ha olyat nem találsz, egy tükörcsíkor fellehet szerelni arra a falhosszra ahol a sérülés van.

Olyan vékony hosszú csíkra gondolok függölegesen, díszítésnek sok helyen láttam már.

2022. okt. 13. 19:37
 4/11 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Ja, vízszintesen….mindegy remélem érthetö.
2022. okt. 13. 19:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Elég egyedi szine van a csempének sajnos..de köszönöm az eddigi válaszokat
2022. okt. 13. 20:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Mi az a tükörcsikor?
2022. okt. 13. 20:14
 7/11 Kólauborkával ***** válasza:

Nem tudok írni. Valami ilyesmire gondoltam.

[link]

2022. okt. 13. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Teszel rá egyes törölköző tartót, pl ilyet

[link]

2022. okt. 13. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Szilikon, színazonos fugázóanyag
2022. okt. 14. 09:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Én anno gipszeltem és festettem. (Mikor ideköltöztünk, volt vagy 10 lyuk a fürdőszobában, a barom előző tulajdonos miatt.)

Két körömnyi gipsz hígra keverve, azonnal megköt, amint a habarcs kikapja belőle a vizet. Gyufaszállal tömködtem be, ameddig még ment. A tetejét rögtön vizes wc-papírral simítottam el körkörös mozdulatokkal, és a csempét is letakarítottam közben.

Egy óra múlva üdítős kupakban kevertem barna olajfestékhez egy kis piros spray-t, próbálgatva a rozsdabarna színt, és ezzel befestettem a gipszet. Utána kihegyezett gyufával festve, barna festékkel csináltam meg a márványozást, a lyukak széleinél lévő csíkok folytatásában.

Egy probléma volt: télen csináltam, sárga villanyfénynél. Most lámpánál még közelről is nehéz észrevenni, de természetes fénynél kicsit pirosas... De azért nem feltűnő, ha nem direkt nézi valaki.

2022. okt. 16. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!