Tetőtéri hálószobák fürdő nélkül,van akinél így van kiépítve?
Figyelt kérdés
Jelenleg van a fszt-en egy fürdőnk amit majd kitoldanánk és lenne egy wc és egy wc fürdővel.
Az emeleten van 3háló, a 4.egy 8m2 fürdő volt amit szétvertünk. Jelenleg úgy gondoljuk az lesz a 3.gyerekszoba és nem gond hogy le kell járni.
Lényegében aludni járunk fel,a nappali a "játszótér". ( 3-1.5éves)
Van akinél így van kialakítva hogy fent csak a szobák vannak,milyen így?
2022. okt. 11. 16:00
11/14 anonim válasza:
Én akkor tanultam meg milyen jó, hogy fent is van WC és fürdőszoba, amikor a gyerek először volt hányós egy gyomorrontás miatt. Hogy a földszintre nem ért volna le, az hétszentség...
12/14 anonim válasza:
...hát előbb ért volna le a hányás mint a gyerek.
:)
13/14 A kérdező kommentje:
A fszen 2wc lesz, de mivel megoldható a régi ház tervek alapján mi beteszünk egy wct és egy mosdót ahová tették volna. Annyi pont elég, egy pici beugró..és szoba is marad.
Hát valószínűleg én szeretném ha külön szobájuk lenne...elég szar mikor osztozni kell a tesóval főleg tiniként,én tudom😉
Az is mikor a szobád átjáróház 😉
2022. okt. 12. 19:31
14/14 A kérdező kommentje:
12-es, fú azért az mondjuk durva igen😆 bocsi viccesen hazgott pedig nem az😅 Ez egy nagyon jó érv😁
2022. okt. 12. 19:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!