Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tetőtéri hálószobák fürdő...

Tetőtéri hálószobák fürdő nélkül,van akinél így van kiépítve?

Figyelt kérdés

Jelenleg van a fszt-en egy fürdőnk amit majd kitoldanánk és lenne egy wc és egy wc fürdővel.

Az emeleten van 3háló, a 4.egy 8m2 fürdő volt amit szétvertünk. Jelenleg úgy gondoljuk az lesz a 3.gyerekszoba és nem gond hogy le kell járni.

Lényegében aludni járunk fel,a nappali a "játszótér". ( 3-1.5éves)

Van akinél így van kialakítva hogy fent csak a szobák vannak,milyen így?

2022. okt. 11. 16:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha már szét is vertétek a fürdőszobát akkor már nem tök mindegy??

Azért egy wc nem ártana fent, főleg ha már eleve fel is van vezetve a víz meg a csatorna.

2022. okt. 11. 16:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég kényelmetlen lesz 3 gyereknek reggel meg este lejárni wc-re
2022. okt. 11. 19:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Terveztek 3-ik gyereket, vagy minek a 4 háló?

Valójában a földszinten elég egy wc kézmosóval, a hálószobák mellett szükséges a fürdő, hogy ne kelljen este/reggel le-fel rohangálni fürdés után a ruhákért, pizsamáért, stb.

A másik meg, hogy szex utánra tartotok egy lavór vizet az ágy alatt, vagy vándoroltok a földszintre “úgy”?

Nagyon átgondolatlanul romboltatok, a házatok kényelmét, értékét is csökkentve.

MOST még elég lett volna a gyerekeknek a 2 hálószoba, később meg le lehetett volna vinni a szülői hálót a földszintre. Ahogy kamaszodni fognak úgyis mindegyik a szobájában fog kockulni, a nappaliban legfeljebb ti lesztek ketten, vagy néha a vendégek. Tehát inkább a földszintet kellett volna áttervezni!

2022. okt. 11. 21:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyesmit szétverés előtt kellett volna megkérdezni!

Szerintem elcsesztétek.

Végül is hány gyereketek van?

Én úgy értelmezem, hogy kettő, egy 3 és egy 1,5 éves.

De az egyik válaszoló 3 gyerekről beszél.

Most őszintén! Nektek és 2 pici gyereknek nem volt elég 3 hálószoba?

Helyettetek is sajnálom a lerombolt fürdőt, kár érte!

Nem volt valami értelmes, gyakorlatias ember a közeletekben, aki lebeszélt volna róla benneteket?

2022. okt. 11. 21:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

“Van akinél így van kialakítva hogy fent csak a szobák vannak,milyen így?”

Milyen, milyen? Szar! Ha kettő közül lehet választani én tuti nem mennék ilyenbe. Éjjel meg bilikézik az egész család, vagy bukdácsolnak a lépcsőn, ha pisilni kell. Aztán mire a túra véget ér, ki is megy mindenki szeméből az álom…

2022. okt. 11. 22:03
 6/14 A kérdező kommentje:
A tetőtéri szobákat újra fel kellett építeni mert ahogy itt építkeztek az előző tulajok az élhetetlen. A szét van verve rész is arra vonatkozott hogy jelenleg falig le van bontva a fürdő és a gyerekszoba. Pár év múlva tudunk kialakítani fennt még egy szobát,szintén bontással. Egyenlőre 1fürdővel élünk 2gyerekkel, és a ruháért így is feljárok. A fszten nem lehet szobát kialakítani. Köszi a válaszokat aki normális volt.
2022. okt. 12. 04:05
 7/14 A kérdező kommentje:

Annyi hogy a fürdő itt úgy volt hogy az egyik gyerekszoba mellett,a 2gyerekszoba meg úgy hogy átjárnak egymáson azért gondoltuk hogy így sajátja lenne.

Az se lehet túl kellemes ha este lehúzzuk mellette a wct😅

2022. okt. 12. 04:08
 8/14 anonim ***** válasza:

Mindenki normális választ adott, az, hogy ez neked nem tetszik, az a te dolgod!

Egyébként, ha szerinted a te elképzelésed a helytálló, akkor miért írtál ki kérdést?

Csináljátok úgy, ahogy akarod!

2022. okt. 12. 11:57
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
Még mindig nem értem, hogy egy párnak 2 gyerekkel minek 4 szoba + nappali a fenti fürdő kárára, de biztos én vagyok a nem normális! Na, szevasz!
2022. okt. 12. 12:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi ilyenben laktunk. Nagyon utáltam, hogy le kell járkalni wc-re éjszaka, (különösen terhesen, de az átmeneti)...

Egy 5 fős családnak azért kényelmetlen egy mosdóhelyiség.

2022. okt. 12. 13:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!