Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kinél hány fok van a házban,...

Kinél hány fok van a házban, ki mikor kezd fűteni?

Figyelt kérdés

Most reggelre már 18 fokra ment le az előszobában, ha tovább hűl az már nem lesz kellemes.

Spórolni akarok a tüzelővel (fa) de muszáj lesz begyújtani lassan.

2022. szept. 20. 08:22
1 2 3
 11/22 nemaRendőrség ***** válasza:
87%

Félig osztom én is #2 véleményét.

Nem fogok fázni, be van téve 24 fokra a termosztát, a kazán elő van készítve. Volt hogy már bekapcsolt magától is.

Viszont tudtommal ilyen napi 20 perces fűtések tudtommal nem járnak túl jó fogyasztással.

Mi ezért rendeltük meg a hőszivattyút pluszba, az pont ilyenkor remekel mikor még kint "meleg" van

2022. szept. 20. 10:08
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

11

Az igaz, hogy a rövid fűtések hatásfoka rosszabb, de mivel nagyon rövid ideig megy ilyenkor a cirkó, ezért kevésbe kerül a dolog, mert napi 1-2x 20 percről van szó.

Úgy értsd, hogy ha egy 12 l-t zabáló autóval elmész egyik faluból a szomszéd faluba, akkor is sokkal kevesebb benzinedbe kerül, mint ha egy 4 l-es fogyasztású autóval elmész Záhonyból Zalaegerszegre.

2022. szept. 20. 10:33
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a 18 fok ideális, általában 20 fokra fűtünk fel télen. Jó a szigetelésünk, általában október végén, november elején kezdünk el fűteni amikor tartósan 17-18 fok alá esik a házban a hőmérséklet. Nem vagyunk fázósak.
2022. szept. 20. 10:49
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, hany fok van, de mar bekapcsoltak a futest, viszont mi egeszen idaig, miota lehult a levego, nyitott ablakoknal aludtunk, mert szerintem egyaltalan nem volt ideje a lakasnak lehulni a 30+ fokok utan. (Klimaztunk egesz nyaron, de reggeltol delig idesut a nap, teli ablakok, pillanatok alatt felmelegszik.)

Szoval reszemrol korai ez a futesszezon, most is egesz nap bukora vagy resbukora vannak nyitva az erkelyajtok, kulonben nagyon meleg lesz bent, pedig egy db kicsi radiator van az egesz konyha-nappali reszre, meg egy a haloszobaban.

2022. szept. 20. 10:54
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
23 fok van a házban.Nappalra ha itthon vagyunk a termosztát 22 fokra, ha nem vagyunk itthon és éjjel 21 fokra van állítva.Tehát még nem indult be egyáltalán.
2022. szept. 20. 11:05
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
23 fok, szigetelt családi ház. Ebben az idényben még nem kapcsolt be a kazán. Majd 21 fokon fog.
2022. szept. 20. 11:59
 17/22 NTBS ***** válasza:
61%
18 fok. Majd, ha hideg lesz.
2022. szept. 20. 14:25
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
Ma jöttem haza, 19 fok van itthon. Alváshoz még jó, de napközben nem komfortos, így 22 fokra beállítottam a klímát automatára. Ezzel most elvagyok.
2022. szept. 20. 15:51
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
Nálam 20,5 fok van hát nincs melegem de még nem is fázom annyira pedig elég fázós vagyok de ez még bírható.
2022. szept. 20. 18:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Most 19 fok van, reggel is annyi volt. Ez még elmegy, de részben azért, mert nem vagyunk itthon sokat. Tök jó lenne, ha október 15-ig nem kellene fűteni, de én úgy látom az is csoda, ha októberig kihúzzuk. Ha 18 fokra lemegy, elkezdünk fűteni szerintem, az alatt már nem tudom elképzelni, hogy ne fáznánk.
2022. szept. 21. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!