Hamarosan (talán már most) fűteni kell. Milyen gyors megoldással tudnék családi házban meleggé tenni legalább egy szobát?
Köszi, de az egyes válaszolónak hasonló jókat!!
Valami érdemlegesebbet vártam volna. Mit éri meg 1 télre beruházni, mert jövőre bevezettetem a gázt. Most csak 1 sparheltem van...
Kandalló.
Az később dísznek is szép lesz, de akàr hasznàlhatod is.
Nekünk gàzkazàn van, de rajongok a kandallókért, szép dísze tud lenni egy nappalinak.
Kedves Kérdező!
Mi voltunk nagyon szegények, amikor csak egy szerény vályogházat tudtunk venni, azt is részletre.
Soha nem volt olyan meleg semmilyen házunkban a későbbiek folyamán, mint abban a vályogházban a sparhelttel.
Ha neked is az anyagiak megszabják jelenleg a lehetőségeidet, akkor marad a sparhelt, amin vizet is tudsz melegíteni a tisztálkodáshoz és kiegészítésképpen nézzél a Jófogáson, vagy a Vaterén a közeletekben egy jó kis öntöttvas kályhát, vagy kandallót, amikben gyakorlatilag mindent el tudsz tüzelni. (természetesen műanyagot ne!)
Sajnos ezeken túl már csak kevésbé költséghatékony ötleteim vannak.
Kedves Kérdező, 6-os vagyok.
Szerintem nem fogyasztja jobban, mint a konyhában a gáztűzhely.
Annak idején a 82 éves nagypapánk szobájába tettünk ilyet, mert szegénykém mindig fázott a központi fűtés mellett is és semmi probléma nem volt vele, a papa sem és mi sem tapasztaltuk, hogy fullasztó lenne.
Szellőztetni úgyis szellőztet az ember -10 fokban is reggel-este egy pár percet, az elég szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!