Magas fenyofat milyen eszkozokkel erdemes kivenni?
Kisebb fakat vettem ki szivessegbol. Eleg volt csakany, balta. De van egy szegeny baratom aki nem engedheti meg h fizessen erte. En kivennem neki de hallottam h a fenyofa enyves igy a lancfureszt tonkre teszi. Kb. 15 meter magas (csak saccolok). Epitojellegu tanacsokat kerek.
En ki tudnam venni egy honap alatt ha mindennap dolgozok rajta kicsit normal furesszel. Mivel konnyithetem meg a munkam?
Sziasztok. Akit érdekel, hogy hogy végződött:
- Baleset mentesen
- 2 nap után a szomszéd átjött segíteni és jókor mert akkor értem kényesebb részekhez (kötéllel az ágakat irányba húzta, hogy véletlen se essenek tetőre)
- csak kézi fűrész volt meg egy elektromos gallyazó
- se tüskés cipő, se heveder. Ezek nélkül másztam és kapaszkodtam.
Bátor vagy, mint a cigány lova. :)
Én is kikötés nélkül fogtam hozzá, de az csak addig működött, ameddig a 3x11-es létrát a fának támasztva, a törzstől kicsit messzebb, és stabilan álltam. Mikor már a gallyak csonkján kellett egyensúlyozni, akkor már a munkahelyemről hozott övön lógtam. Az nem csak biztosít, hanem így kapaszkodni se kellett, mert az öv tartott, és lehetett 2 kézzel dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!