Mostanában hány évesen szoktak elköltözni otthonról a fiatalok?
Figyelt kérdés
25 évesen már ideje lenne?2022. júl. 18. 16:34
11/12 anonim válasza:
10. Neked miért fáj annyira, hogy vannak kutyáim?
Pénzért pedig végképp nem szülnék. Önzőség.
12/12 anonim válasza:
En 24 evesen költöztem a baratomhoz, de már előtte is együtt éltünk kb. Neki volt egy ujepitesu lakása Rákospalotán, ahol egyedül élt miután a bátyja kikoltozott tőle aztán kapora jött az ötlet, meg akkor már 4 éve együtt voltunk. De húgom 19 evesen költözött el mikor kikoltozott Spanyolországba egyetemre, most fogja befejezni a sulit kint és haza se fog jönni, ott fog maradni. Nyaranta jön csak haza. Tehát változó teljesen és lehetőségfuggo. O se költözött volna el ha anyukám nem támogatta volna minden hónapban rengeteg pénzzel mind az egyetemet mind a kolit. És én sem tudtam volna ha nem lett volna barátom akinek nem lett volna lakása, mert való igaz, van diplomám és dolgozok is elég jó állásom van, 24 evesen megvettem életem első saját autóját, ami egy 8 éves audi a3as, amikre évekig gyűjtöttem es meg igy is anyukamek is adtak bele, de egy lakásra nem lett volna pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!