Csak szerintem van mostanában sokkal több vihar?
Figyelt kérdés
Régen közel sem volt ennyi, pl. most is van...2022. júl. 1. 23:41
A kérdező szavazást indított:
Csak szerinted
Nem, szerintem is
24 szavazat
1/6 anonim válasza:
Hát en úgy emlékszem, hogy gyerekkoromban sűrűbben volt.
2/6 anonim válasza:
Én ellenkezőleg érzem, pedig csak 20 vagyok, emlékszem anno 2000 évek végén, 2010 évek elején sokkal durvább viharok voltak, a szél is erősebben fújt, kisebb fák is kidőltek. Mostanában megússzuk egy jégesővel vagy villámlással.
3/6 anonim válasza:
Attól függ, hol laksz. Lokálisan, kis területre korlátozottan elég nagy viharok és egyszerre sok csapadék tud leesni. Szinte nincs is középút. Vagy aszály, vagy szélsőséges vihar kezelhetetlen mennyiségű csapadékkal, ami elfolyik és nem tudja kellően átáztatni a talajt.
4/6 anonim válasza:
Nem több a vihar, hanem pusztítóbbak. Régebben (nálunk) több frissítő kisebb zápor volt, most hosszabb a hőség és utána hirtelen esik le 40-50mm csapadék jégeső és orkán erejű szél kíséretében. Észrevehetően szélsőségesebb lett az időjárás.
5/6 anonim válasza:
régen sokkal több vihar volt, nyáron 20-30 éve is teljesen normális volt, hogy strandidő, jön egy nagy zivatar, nagy széllel, villámlással, majd fél óra múlva újra süt a nap, és lehet visszamenni a vízbe.
6/6 anonim válasza:
Erre ahol lakom konkrétan kb 2 hónapja nem esett az eső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!