Panelban klíma nélkül semmit nem lehet tenni, hogy ne süljön meg az ember ilyen kánikulában?
Nappal ugye csukva van minden 9 órától estig? Úgy tűnik jobb, ha nyitva hagyod mert mozog a levegő, de úgy jársz, mint a béka, akit lassan főznek meg. Zárd be és ventilátor. Ha átmelegedttek a bútorok, akkor ez sem segít most, csak lehűlés után.
Egyszer volt egy vendég nálunk, azt kérdezte klíma van. Nincs, csak nagyon oda kell figyelni.
Ugyanebben voltam, 4. emeleti panel.
Nedves ruha, takaróhuzat... Évekig szenvedtem.
Én összeraktam egy klímára. Tudom, hogy baromi drága, de hidd el megéri megcsináltatni, jobb nem lesz a helyzet, sőt csak egyre melegebb lesz évről-évre.
A mobilklíma nekem nem vált be, szerintem pénzkidobás. Amikor nem kell akkor meg pakolgathattam a kis lakásban. Sokkal egyszerűbb és hatékonyabb a rendes klíma. Vannak akciós beszerelések, olcsóbb klímák. 160-200 ezerből meglehet úszni térségtől függően.
Ha nem albérlet, mindenképpen megéri beruházni.
Nálunk is ugyanúgy 32 fok van.
Kereszthuzat, ventillátor. Mást nem lehet tenni.
Ha mozog a levegő sokkal jobban elviselhető a hőség.
Meg napo többször gyors hidegzuhany.
#11: ez a bezárkózas akkor járható, ha nem vagy otthon.
De egy ilyen hőhullámnál, mint ami most van, mindegy. Nálunk az északi falon (szigetelt ház) a külső hőmérő reggel 6-kor is 30 fokot mutatott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!