Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ház ablaka sarkában lévő...

Ház ablaka sarkában lévő fecskefészket levernéd?

Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak ha zavar ott és már elköltözött a fecskecsalád. Ősszel úgyis elmennek Afrikába.
2022. jún. 13. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most nem, majd ha elmentek.
2022. jún. 13. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem, de ilyen szempotból nem én képviselem az átlagot.

Évek óta nem használom az ajtó feletti lámpát, mert kiégett benne a körte és nem tudom benne cserélni, mert rajta van egy fészek.

A nyaralónkban (régi parasztház) meg a folyosó egyik karnisára építkeztek, az is ott van háborítatlanul, csak figyelni kell, hogy az ajtót ne csukjuk be.

De ezek mi vagyunk, nem állítom, hogy ez a norma.

2022. jún. 13. 09:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok kiló rovart elfogyasztanak, nagy a hasznuk, és fogynak. Én inkább vigyáznék rá.
2022. jún. 13. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe nem jutna leverni. Inkább tennék be az eresz alá a falra néhány deszkát, hogy még több fészket építsenek, még több család költözzön be. Sajnos innen már teljesen eltűntek (Bp).
2022. jún. 13. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és büntetik ha levered!
2022. jún. 13. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
fecskefészket sem szabad(na) leverni. Háborgatni sem, akkor talán visszajönnek jövőre is. A fecske egy igencsak különleges madár, nagy kincs.
2022. jún. 13. 13:00
 8/8 anonim válasza:
Nem kap senki építési engedélyt oda, így nincs mit leverni;)
2022. jún. 13. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!