Milyen műfészket tegyek ki?
A környékünkön van egy nagyobb használaton kívüli épület, amit valószínűleg az idén le fognak bontani, és a környék fecskéi úgy tudom, ott fészkelnek.
Mű fecskefészkeket szeretnék kihelyezni, hogy tudjanak hova költözni, ha ez bekövetkezik. Látom őket repkedni fölöttünk, de nem tudom megállapítani, milyen fajta fecskék.
Amúgy háromszintes ház ereszaljára szeretném kitenni, szóval elég magasan lesz. Abban sem vagyok biztos, hogy a falra fúrassam az ereszalj deszka alá, vagy inkább alulról fúrassam fel az ereszaljdeszkára. Nagyon sok fajta műfészek van.
Honnan tudjam, hogy füsti vagy molnárfecske fészket érdemes kitennem?
Kedves első!
Nem akartam hosszan írni, de ez még nem most történik, csak nagy beruházás lesz és tudom, hogy le fogják bontani. Lehet, hogy nem költési időszakban bontják majd, nekem az a célom elsődlegesen, hogy amikor jönnek vissza a madarak akár tavasszal, akkor legyen hova költözniük.
Figyelem az eseményeket, ha költési időszakban bontanak, szólni fogok a hatóságoknak.
2-es
Pedig én pont a felfúrósra voksolnék, mert az biztos nem esik le. Miért írod, hogy nem jó? Tapasztalat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!