Ha a Semmelweis Egyetemre fogok járni, hol érdemes Pesten lakást keresni?
A családom nemrég Óbudán talált lakást és nagyon beleszerettek. Tényleg szép a környék, csak én a város teljesen másik részébe fogok egyetemre járni.
A Semmelweis Egyetem intézetei ugye a 8-9.ker, Üllői út, Tűzoltó utca, Nagyvárad tér, stb vannak, ide igen körülményes lenne eljutni Óbudáról. 2-3 átszállás +15-20 perc gyaloglás...
Szerintetek mi lenne a jó megoldás? Nem fogadták el indoknak, hogy sokat kell utazni, mert mégis csak Pestről van szó.. Én szívem szerint nem vállalnám be.
Ha van itt esetleg valaki, aki Pestre jár orvosira/fogorvosira és nem kollégista, merre keresett lakást? Vagy el kellene fogadnom azt, amit a családom talált, elvégre nem én fizetem..?
Úristen... öltözni ugye egyedül öltözöl reggelente?
Na ezért nézem le az egyetemistákat és tagadom le hogy én is voltam egyetemen 😅
Van itt egy "remek" lehetőség, csak meg kell ígérned, hogy pénteken eltakarodsz és hétfő reggelig vissza sem nézel! :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__11766588-bu..
1.) Óbuda nagy. Nem mindegy hogy a Szentlélek tér, Flórián tér, Szépvölgyi út környékére gondolsz, vagy az Óbudai temető, netán Békásmegyer környékére.
2.) Ha Békásmegyerről is lenne szó, mi is a ptobléma?
Hév reggelente szó szerint 10 percenként jár a Batthyány térre.
Az kb 15-20 perc hévet jelent.
Onnan átszállsz 2-es metróra. Legyen az átszállás 5 perc. 2-es metró a Batyiról ott van a Blahán kb 10 perc alatt, de legyen 15.
Összesen tehát 45 perc alatt benn vagy a belváros közepében Békásmegyerről. Ha közelebb laksz a Batyihoz akkor gyorsabban (pl Aquincum).
3 .) A legtöbb Budapestinek pontosan ennyi idő beérnie a belvárosba. Sőt... 17, 18, 19 kerületiek mesélhetnének.
Szóval elég durván elkényelmesedett vsgy ha ez neked kiveri a biztosítékot.
7#
Agyonkamerázott az egész, minimum két rendőrkapitányságot tudok azon a környéken.
Lecsúszott igénytelen alja népség él ott, de ha nem állsz le velük kötöszködni, vagy nem állsz le velük beszélgetni akkor nem lesz semmi bajod.
Há dikmán more fíl aron lököm aztat a lakásot a nyócba.
Ujj az husz éve vót főújitva tesvér more.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!