Szegedi Öthalmi diáklakások?
Ahogy láttam sok szabad hely lehetett így év közben, szóval ha nem sikerül egyből bekerülni, próbálj meg jelentkezni a szeptemberi beköltözés után is. Engem 243 ponttal vettek fel, ezt nem tudom hogy milyen jónak számít, nem kérdezgettem körbe kit mennyivel vettek fel. A modulo-ban tudsz majd jelentkezni, szóval még nem hiszem hogy tudod a pontszámodat.
"Lehet csendben tanulni azért?" Ez a szobatársaidon múlik elsődlegesen. Meg azon hogy nem költöztetnek be a koliba egy kb.40 tagú cigány családot, akik aztán egész nap üvöltenek az udvaron, de ja amúgy elég csendes a hely.
Szia!
Nem az egyetemi pontokat, hanem a szociális pontjaidat nézik majd. Nekem abból nagyon kevés volt, mégis felvettek, úgyhogy szerintem elég könnyű bekerülni. Maga a koli tényleg nagyon jó. A cigányokat (kárpátaljai menekültek) pedig azóta elvitték, és újra csend és béke honol. Ha érdekel részletesebben, írj, mesélek még róla és tudok képet is küldeni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!