Valaki megtudná nekem mondani, hogy a szegedi buszmegállóból (Mars tér) hogyan juthatok el tömegközlekedéssel az Öthalmi Diáklakásokhoz?
Távolsági járatokkal, az olcsóbb. Gumigyárig kell kérni a jegyet, a körforgalom után van megállóhely, igaz kissé necces ott sétálgatni azon az úton. A sofőrök nem nagyon szeretik ha helyi járatnak használják a távolsági buszt.
A DAKK-nak van menetrendi keresője, oda be kell pötyögni, hogy Szeged, Mars tér-Szeged, Gumigyár. Rengeteg távolsági járat jár arra. Jár arra helyi járat is, azt viszont a volt Tisza Volán oldalán találod, eléggé használhatatlan.
Rendben, köszönöm :)
És a gumigyártól már csak séta?
Jó útvonaltervezője van a Szegedi Közlekedési Társaságnak: [link]
Nem tudom, hogy egyszeri alkalomra szól a kérdés, vagy szükséged lesz ottani közlekedésre. Érdeklődhetsz is, de magad is megnézheted.
A bemutatóhoz alapbeállításokkal használtam, de kínál adott elvárásokhoz való lehetőségeket.
Az Öthalmi Diáklakásokat megnevezve is elfogadta, illetve Szeged Budapesti út 5. címmel beírva is.
Lépésenként a használata:
↑
Az utolsó képen a részletezés látszik. Alapesetben az 1. útjavaslaté, én itt a 4-et jelöltem meg.
A kérdezett pontok közt nem látványos a részletezés, ezért kerestem más címek közti, gyaloglásos, átszállásos részletezést, bemutatásoz:
↓
Nagyon szepen koszonom! :)
Es egyebkent vonaljegyet Szegeden hogy szokás venni? A buszvezetonel vagy ilyen kulon jegyirodaba/jegyautomataba?
Itt megnézheted az összes árusító helyet: [link]
Ha a baloldalon levő megnevezések bármelyikére kattintasz (pl. Ügyfélszolgálati Iroda, vagy Jegyértékesítő helyink), akkor információkat látsz (pl. adott helyeken nyitvatartási idő, helyek felsorolása, címmel), és akkor a térkép sok-sok jele is annak megfelelőre csökken).
Lejjebb görgetve pedig láthatók a jegy- és bérlet árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!