Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valakinek van tapasztalata a...

Valakinek van tapasztalata a szegedi Öthalmi Diáklakások nevű kollégiummal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ide vettek fel, kíváncsi lennék, aki ismeri, hogy vélekedik róla. Közösségi élet, diákok, dolgozók, stb.

Köszi :)

2018. aug. 16. 12:58
 1/1 andreamária válasza:

Szia! :)

Én ott lakom 2éve. Nem tudom mennyit tudsz a koleszról, de eléggé kint van, a városközponttól kb 20perc busszal (óránként 2 busz jár). Előnye,hogy kb 8perc sétányira van az Auchan :) A lakások nagyon jók szerintem, inkább albérlet feelingje van,mint kollégium. Elsősként szinte biztos,hogy három ágyas szobába kerülsz. ( egy lakásban egy háromágyas, egy két és egy egyágyas szoba van). Közösségi élet: van egy ún. iskola épületünk, ahol szoktak bulikat rendezni,saját kocsma résszel, elég gyakran. A random bulikon kivul sok rendezvény is szokott lenni pl karacsonyi buli, Mr és Mrs Öthalom stb. Tehát a közösségi élet kicsit más mint egy megszokott koleszba, ahol a folyosón vannak a szobák és mindenki mindenkit ismer, itt azért ez nincs meg. Az ott dolgozó emberek gyakorlatilag az irodán lévő emberkék és a portás. Mindenki nagyon kedves. Szóval szerintem jó hely! Ha van még kérdésed, akkor irj nyugodtan :)

2018. aug. 19. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!