Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen lehet hosszabb távon...

Milyen lehet hosszabb távon egy autóban lakni?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám,aki most állt neki kialakítani egy lakrészt egy régi Volkswagen transport hátsó részében.

Elmondása szerint lesz benne egy kanapé ami ággyá alakítható, mosogató tálca,egy kis zuhanyzó,wc.

Én megmondom őszintén nem tudom elképzelni,hogy hogyan fog ez működni,de szurkolok neki kíváncsi leszek rá.

Valahol megértem,mert azt mondta,hogy 27 éves pénze nincs egy lakásra, eladósítani nem akarja magát egy életre.

2022. máj. 24. 14:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
28%

Nem tiltják el. Szigorított vizsgát kell tenni, és hivatalos eljárással engedélyeztetni. Tudom, mert pár éve rohadt alaposan utánanéztem, ugyanis én is bele akartam vágni. Csak másra kellett a pénz, így nem csináltam.

Lakóautó meg teljesen más mint egy átalakított furgon, szóval igen, jobb ha befejezzük, mert látom meghaladja az agyi kapacitásodat ez az egyszerű dolog :) :)

2022. máj. 26. 10:48
 22/22 anonim válasza:
Na megcsinálta végül a kollégád?
2023. jún. 14. 00:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!