Milyen lehet hosszabb távon egy autóban lakni?
Van egy kollégám,aki most állt neki kialakítani egy lakrészt egy régi Volkswagen transport hátsó részében.
Elmondása szerint lesz benne egy kanapé ami ággyá alakítható, mosogató tálca,egy kis zuhanyzó,wc.
Én megmondom őszintén nem tudom elképzelni,hogy hogyan fog ez működni,de szurkolok neki kíváncsi leszek rá.
Valahol megértem,mert azt mondta,hogy 27 éves pénze nincs egy lakásra, eladósítani nem akarja magát egy életre.
Közterületen csak rendszámmal, befizetett súlyadóval és kötelező biztosítással, továbbá érvényes műszakival parkolhat.
Amúgy télen, hogyan fűti majd?
Áramot, vizet honnan vesz?
Hová szarik majd? Vagy hová teszi majd a végterméket?
Honnan lesz melegvize a fekve-zuhanyzáshoz?
stb...stb..
Végül is ha eléggé ki van rohadva a transporter alja és a kollégád belefér, akkor állva is tud majd zuhanyozni...
:)
Börtön is járhat érte, ha közterületen kocsiban életvitelszerűen lakik!
Ne nekem írogass erről (9-es vagyok), hanem a Kérdezőnek!
Én csak a kérdésre válaszoltam.
12.
Ha meg a lyuk alá oda teszi a vödröt, akkor a WC-zés is meg lesz oldva.
Azért a sok retardáltank itt mondanám, hogy külföldön rengetegen laknak ilyen lakássá átalakított furgonban.. Igaz, a nagyrészük azért, mert úton van folyamatosan, utazgat, és olyan a munkája amit bárhonnan tud végezni.
Eléggé sokat fejlődött ez az ágazat, rengeteg jó megoldás van mindenre.
Csak egy példának itt van egy videó az egyik fotós furgonjáról, akit követek:
17.
Valóban retardált lehetsz hiszen kioktatsz másokat, miközben te magad még a két autó belmagassága között sem tudsz különbséget tenni.
Mint írtam, csak egy példa, mert hirtelen ez jutott eszembe. Tudod, szövegértés.
Egy transporterre is vannak nagyon jó megoldások, ha már ilyenbe belevág a belmagasságot is simán lehet bővíteni.
Már megint kioktatsz, miközben láthatóan egyáltalán nem értesz hozzá.
Pl.
"a belmagasságot is simán lehet bővíteni."
Persze, csak éppen a műszaki vizsgán eltiltják a közút használatától, és már hazafelé is csak tréleren vihetik.
Részemről befejeztem ezt az értelmetlen diskurzust.
(Amúgy a családban 3 db Fiat Ducato lakóautó is van.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!