Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány évesen költöztetek el...

Hány évesen költöztetek el otthonról?

Figyelt kérdés

A középiskolai és egyetemi kollégium nem számít.

Én 28 évesen a sajátba,de bevallom nagyon későinek tartottam,de akkor volt meg rá a lehetőségem.

2022. máj. 23. 21:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18 évesen koleszba
2022. máj. 27. 17:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne számítana a kolesz? Ugyanúgy egyedül kell mindent megoldani, pénzt előteremteni, mindent elrendezni.

18 évesen költöztem koliba, azóta nem élek anyáméknál.

Kb semmi különbség nincs a koli és egy több lakótársas ház között.

2022. máj. 27. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
Mert sok valakinek a kolit is anyuci apuci fizeti
2022. máj. 27. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
41%

Hát igen, a 28 késői, de a lehetőségekről meg annyit, hogy sokan azért költöznek kolieszba, mert a szülők kerek perec megmondták, hogy ha nagykorú vagy költözz el és oldjad meg, felnőtt vagy.

És van, aki 14-15 évesen költözik el otthonról, mert annyira mérgező a légkör, hogy inkább úgy döntött, jobb lesz a haveroknál, vagy akárhol máshol.

Na elmentek ti a pitsába azzal, hogy mi az ami számít meg mi az ami nem.

Ha neked 28 éves kordig volt hol laknod (gondolom kb ingyen), és eddigre sikerült összeraknod a pénzt egy sajátra, akkor maradjunk annyiban, hogy elég rendesen ki volt nyalva a valagad, és talán ne te próbáld megmondani mi az ami számít meg mi nem.

2022. máj. 28. 08:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Első sorban azért mentem egyetemre, hogy ne kerüljek az utcára. 17-18 évesen, friss érettségivel a 2009es gazdasági válságban lehetetlen volt munkát találni, és így 4 évig ösztöndíjból meg alkalmi diákmelóból életem.

Az egyetem után mentem külföldön benntlakásos önkéntes munkára, meg aupairkedni és az ott kapott zsebpénzből raktam le az első albérletre a lakbért és a kautciót.

Az aupaires család mondta is, hogy kicsit túlkoros vagyok, fiatalabbra számítottak, meg a nyelvtudásom is rendben volt, szóval nem igazán értették miért vállaltam el.

24 évesen lett az első saját bérelt szobám, 2 lakótárssal, és most 32 évesen fogunk a párommal saját albérletbe költözni, ahol csak mi leszünk.

Saját házat nem tudom mikor fogunk tudni venni (hitelre), de remélhetőleg 40 alatt még meglesz

2022. máj. 28. 09:29
 16/16 anonim ***** válasza:
16 évesen úgy alakult, hogy egy albérleti szobába kellett költöznöm, de élveztem. Azóta is albérletben lakok, persze volt pár költözésem. Sajnos saját lakásra nem nagyon látok esélyt a következő években, ahogy elnézem az árakat.
2022. jún. 3. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!