Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy huhogó...

Mit lehet kezdeni egy huhogó szomszéddal?

Figyelt kérdés

Az alattam lakókkal van a probléma,a család egyik tagja valószínűleg van valami a fejével,mert bagolynak képzelheti magát.Minden éjjel mintegy egy őrült elkezd huhogni.

Úgyhogy mostanában inkább a vendégszobában alszok.

Ilyen helyzetben mit lehet tenni megmondjam neki,hogy ne huhogj,nem vagy bagoly?

2022. máj. 19. 14:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha netán tényleg bagoly, annak megdöbbentö hangereje van - több km-re is hangosan elhallatszik!

csak nehezen elképzelhetö, hogy valaki éppen baglyot tart, föleg, hogy a legtöbb védett.

De egy személyes beszélgetés tényleg segít megoldani a témát, ahopgy az elözö írta.

2022. máj. 19. 16:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy így horkol, vagy így szexel.
2022. máj. 19. 16:06
 13/19 mindentudó99 ***** válasza:
22%
Hints elé magot. Amíg felcsipegeti addig nem huhog lehet meg is nyugszik.
2022. máj. 19. 16:38
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
a nap kérdése, de azért értem a problémádat! első körben beszélj velük, hogy ez vajon mi lehet? lehet, hogy tényleg őrült. persze nehéz kérni egy hangszigetelést
2022. máj. 19. 16:41
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

Lehet félig ember félig bagoly, Ő a Bagolyember. Egy szuperhős. És Te pedig megakadályoznád abban, hogy megmentse pusztulásra ítélt világunkat? :)

Egyébként én is egy személyes találkozást javaslok, hátha meg lehet beszélni. :)

2022. máj. 20. 09:22
 16/19 A kérdező kommentje:

Beszéltem az előbb velük,az alattam lakókkal tényleg van egy felnőtt 40 éves beteg gyerekük,de azt mondták,hogy nem ő volt,nem ő huhog.

Azt is mondták,hogy ők is hallották már a huhogást, nem egyszer.

Szóval a rejtély tovább folytatódik.

Valaki, öblös férfihangon huhog éjjelente.

2022. máj. 20. 15:15
 17/19 A kérdező kommentje:

Igazából arra is gondoltam,hogy lehet hogy csak hazudták,hogy nem ők huhogtak,mert kényelmetlenül érinti őket.

Nem tudom.

2022. máj. 20. 15:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a környéken tényleg van egy bagoly...

Vagy a szülök már megszokták és nem ébrednek fel erre.

Amikor hallod a hangot, menj a lakásajtajuk elé, akkor egyértelmüen lehet hallani, hogy onnan jön-e a hang.

2022. máj. 20. 15:59
 19/19 anonim ***** válasza:
67%
dobálj át varjakat éjjel, ha reggelre csak tollaik maradnak, akkor bagoly
2022. máj. 20. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!