Mit lehet kezdeni egy huhogó szomszéddal?
Az alattam lakókkal van a probléma,a család egyik tagja valószínűleg van valami a fejével,mert bagolynak képzelheti magát.Minden éjjel mintegy egy őrült elkezd huhogni.
Úgyhogy mostanában inkább a vendégszobában alszok.
Ilyen helyzetben mit lehet tenni megmondjam neki,hogy ne huhogj,nem vagy bagoly?
Ha netán tényleg bagoly, annak megdöbbentö hangereje van - több km-re is hangosan elhallatszik!
csak nehezen elképzelhetö, hogy valaki éppen baglyot tart, föleg, hogy a legtöbb védett.
De egy személyes beszélgetés tényleg segít megoldani a témát, ahopgy az elözö írta.
Lehet félig ember félig bagoly, Ő a Bagolyember. Egy szuperhős. És Te pedig megakadályoznád abban, hogy megmentse pusztulásra ítélt világunkat? :)
Egyébként én is egy személyes találkozást javaslok, hátha meg lehet beszélni. :)
Beszéltem az előbb velük,az alattam lakókkal tényleg van egy felnőtt 40 éves beteg gyerekük,de azt mondták,hogy nem ő volt,nem ő huhog.
Azt is mondták,hogy ők is hallották már a huhogást, nem egyszer.
Szóval a rejtély tovább folytatódik.
Valaki, öblös férfihangon huhog éjjelente.
Igazából arra is gondoltam,hogy lehet hogy csak hazudták,hogy nem ők huhogtak,mert kényelmetlenül érinti őket.
Nem tudom.
Vagy a környéken tényleg van egy bagoly...
Vagy a szülök már megszokták és nem ébrednek fel erre.
Amikor hallod a hangot, menj a lakásajtajuk elé, akkor egyértelmüen lehet hallani, hogy onnan jön-e a hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!