Alsó vagy felső szomszéd a rosszabb?
Melyik irányból mit lehet hallani, melyik a rosszabb? (Esetleg oldalsó?)
Nagyon érzékeny vagyok sajna a hangokra.
Zajok szempontjából a felső a rosszabb, hiszen közvetlen a födémen dörömböl, sokkal jobban átjönnek a zajok.
Viszont az alsó is tud érdekes lenni. Nekem az alsó szomszédoktól irgalmatlan büdös öreg szag-kajaszag-dohányszag keveréke jön fel. A feljövő csöveknél már leszigeteltem mindent, viszont ha kinyitom az ablakot akkor dől be hozzám a hullaszag.
Nem vitathatom, hogy rosszabb a felső, én is ebben bízva (meg egyébként is azt szerettem volna) költöztem a legfelső szintre.
Egy elképesztően idegbajos nő lakik alattam a családjával.
Állandóan (értsd: minden nap) üvölt a lányaival és a férjével. Ez neki alapbeállítás, de ha ő hall valami zajt, akkor üvöltve veri a radiátorcsövet.
A lányok iszonyat hangerővel hallgatják a zenét és karaokéznak rá.
Olyankor nem tudom, hogy mit csinálhat, mikor azt hallom, mintha márványgolyókat gúrítgatna a járólapon.
Szóval az alsó is éppúgy meg tudja keseríteni az életedet.
Csak azon múlik, hogy ki lakik alattad/fölötted.
Nekem az alsó szomszédom kiírta a liftbe, hogy olajozzam meg a nyikorgó ajtóimat.
Mondtam, hogy nekem még nincsenek is ajtóim, mert épp várom az újak gyártását.
Kiderült, hogy több szinttel alatta a bejárati ajtó nyikorgott, megolajozta, azóta örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!