Panel lakás vs kertesház. A szomszéd átmászkál a kertbe, illetve a magánszférámat sérti. NEM roma. Eleve a környék JÓ! A ház árak is szépen fentvannak. Viszont a házhoz kaptam hozzá Áginénit, aki rosszabb mint a panel. Mit tegyek? 30f
Még nem lakom ott! Jelenleg 70% készültségü házikóm, régi, de 35-ös fala van tömör téglából rakva, fa**a alappal és rendkívül magas aljzattal, illetve 280-as belmagassággal rendelkezik. Tégláig bontottuk és új tetőt kapott, 10-es grafitos hőszigetelőt és gipszkartont a falakra. Apukám asztalos/ács/vállalkozó csinálta a munka javarészét, illetve villany /vízszerelő ismerősök és ezért rendkívül olcsó volt. Tényleg pici házikó, de a tetőtér megcsinálásával az a hasznos 50 m2 kb + 30 m2-vé változik, most ez a munka következik. A szomszédságában a szomszéd nyanya borzalmas. Mikor tavaly dolgoztunk a házamon, mindig lábalatt volt. Van a kerítésen egy ajtó, ahol át tud jönni, szokása volt a régi szomszédokhoz átmenni, így rászokott arra, hogy ide is átjöjjön. A nyáron volt pici veszekedés köztem és édesanyám között, amire másnap átjött és közölte velem, hogy meg ne hallja, hogy így beszélek én, 30 éves férfi anyukámmal ( kis veszekedés volt, 2 óra múlva kibékültünk és nem volt annyira hangos, a többi szomszéd semmit nem hallott, mert a házban voltunk) mert megpofoz... Én és apám is csak néztünk ki a fejünkből. A környéket leírni nem akarom hol van, de itt egy kicsi sorházház, ami új és 48 m2 hasznos területü, 250 m2-es telekkel kerül 25 millióba. Én telekáron vettem a házat, nagy telekkel ( 800m2 ) vagyis vettem egy nagy telket alkalmi áron idősek otthonától ( rájuk maradt mert meghaltak a tulajok), egy bontandó, vagy tégláig visszabontandó házzal + kaptam Áginénit ajándékba. Most kérdésem. Mit tegyek vele?
Egy hónapja kint voltunk anyuval, megnézni hogy minden rendben van e a ház körül, amint bementünk hallottam hogy kifelé kiabál a nyanya hogy ott vagyunk e. Komolyan, minden neszre azonnal figyel és hallgatózik!
A panel lakás ahol laktam a XVI. kerületben, nem volt ilyen... soha az életben nem volt nézeteltérésem senkivel, nem is zavartuk egymást, de untam, hogy sokminden áthallatszik és bezárva éreztem magam. Nameg a kert... Kertesházban nőttem fel, és 10 éve lakom panelban. Visszavágyom a kertbe, de elbizonytalanodtam!
"Ági néni tőrödjön a maga dolgával!! "
S lőn Ági nénit soha a büdös életbe nem látod többet.
Old meg, hogy ne tudjon átmenni csak úgy. Ha csak 1 kapu van, ott csengetnie kell. Akkor kimész, és közlöd, hogy nem érsz rá.
Amúgy én is a XVI. kerületben lakom( erzsébetligeti park) és bizony a szomszédom is ilyen. Ha van valaki nálunk, rögtön átjönne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!