Ilyen időben már kint lehet aludni a sátorban?
Úgy alakult, hogy egy sátorban fogok éjszakázni a kertben mostantól, családi okok miatt. Ilyen időben, hogy általában már este is 10+ fok van 2 takaróval, meleg ruházattal már kint lehet tölteni az éjszakákt egy sátorban?
Ui.: ha rossz kategóriába tettem, elnézést.
Megfelelő felszereléssel bármilyen időben kint lehet.
Igaz a te eseted nem hobbi célú.
Jobban jársz ha egy kemping ágyon alszol és nem matracon.
Szerintem egy hálózsák, pléd kombináció elegendő lesz, már nincs olyan hideg hajnalban.
Nincsen hálózsákom, sem matracom.
2 szőnyeg + 6 pléd elég lenne a talajon? Nyáron elegendő, de ilyen időben nem tudom...
Szerintem kényelmetlen lesz.
Esetleg raklap vagy bármi, hogy ne a földön feküdj,sokat segítene.
És ha van szivacs rá..
Szőnyeg és pléd nem lesz túl kényelmes.
Egy egy éjszaka ki lehet bírni, de több napon át, úgy fogod érezni magad, mintha össze lennél törve.
Nem írtad le a körülményeket, amik miatt sátorba kényszerülsz, de ha már kitúrnak, nem tudsz szerezni valami régi, használaton kívüli ócska paplanokat, v. hasonló vastag cuccot legalább matrachelyettesítésre??
A föld még nagyon hideg ilyenkor. Jó kis felfázást, veseproblémákat kaphatsz...
Ne közvetlenül a földre tedd!
Alulról hideget kap, fölülről te melegíted és alul kicsapódik a pára, átnedvesedik minden és te megfázol amin fekszel meg penészedni fog.
Mondjuk napközben jó időben ki tud száradni,de éjszaka szerintem nem lesz meg a komfort érzet.
Kemping ágy vagy raklap legyen letéve és fordítsd meg amin fekszel, hogy, száradjon.
Nekem egy földszinti fűtött lakásban pár hétig szivacs volt az ágyam.
Mire lett ágy, a szivacs penészes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!