Az utcanevet mi alapján határozzák meg?
Több megoldás van, a legértelmesebb, hogy ha a "hivatalos" bejáratnál feltüntetik, hogy X család bejárata a másik utcáról nyílik.
A futárnak ugyanis a GPS a hivatalos bejáratot mutatja csak.
Ostoba idióta 3-as annyira fáj az igazság hogy törölteted a válaszomat...
Én vagyok a 3-as. Nem töröltettem válaszodat, és nem is olvastam. Valószínűleg a színvonala miatt törölték.
Értelmetlen önkormányzati rendelet elképzelhető, de ez nem azt jelenti, hogy ez általános lenne, és sok helyen előfordulna az országban.
Ez olyan, mintha egy ember jobb oldala más néven lenne anyakönyvezve, mint a bal oldala, és emiatt két személyi igazolványa lenne. Ha jobb kézzel leszúrna valakit, akkor nem lehetne börtönbe csukni, mert a bal oldala ártatlan, és ki kellene engedi vele a jobb oldalát is. Szóval, egy agyrém két címet adni egyetlen teleknek, csak az egykori önkormányzati alkalmazottak alkalmatlanságát bizonyítja, semmi mást.
#16: De létezik. Nálunk (Budapesten) az összes sarokháznak két címe van, sok helyen mindkét oldalon kint van a házszám (példának lásd a képet alább). Viszont vidéken (faluban) általában csak egy címük van, méghozzá a főbb út/utca felé, ott valóban a sarokház utáni házé az 1-es vagy a 2-es házszám.
Hülyéket nem lehet meggyőzni, falun ilyen nincs!😂😂😂
És a föld is lapos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!