Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha lakást vásárolok az illeték...

Ha lakást vásárolok az illetéket hogyan fizessem ki? Kapni fogok egy csekket? Vagy valahova utalnom kell?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem, én kaptam csekket, 6 éve, amikor a lakásomat vásároltam, de nem tudom, most hogy van.
2022. ápr. 28. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

2 éve, amikor vettük a házunkat az ügyfélkapun keresztül kaptuk meg, de ha jól emlékszem levelet is küldtek utalási adatokkal, ahova rendezni kell.

Bár mi megkértük részletre, mert elég necces lett volna egybe kifizetni akkor.

2022. ápr. 28. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Amikor mi 2 éve lakást vásároltunk, akkor ügyfélkapun jött értesítés. Egyből 12 havi részletben kérték, megadták a számlaszámot, hogy hova kell utalni, illetve hogy pontosan mennyit.
2022. ápr. 28. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor lakást vettem megkérdeztem az ügyvédet ez hogy megy, ő elmondott mindent és el is intézte a papírokat, hogy értesüljenek az adásvételemről. Mondtam 12 havi részletre kérem és úgy utána küldték mindig a csekket, de nekem kb. semmit nem kellett előtte intéznem.
2022. ápr. 28. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!